Eppo
BLH-interim-over mij Eppo Wiersema

Over Eppo Wiersema

Zoals hij in zijn werk staat, staat Eppo ook in zijn privé-leven. Als mensenmens voelt hij zich betrokken bij veel verschillende activiteiten in de woonomgeving van Surhuisterveen.

Hij houdt bijvoorbeeld van bewegen buiten. Om in conditie te blijven, fietst hij graag in de omgeving. Daardoor raakte hij betrokken bij de oprichting van TFC Surhuisterveen. Vanuit deze activiteit is de fietsclub ontstaan waarvan hij de penningmeester is en de ledenadministratie verzorgt. En bij de fietsclub horen evenementen, zoals de jaarlijkse wieleractiviteiten in Surhuisterveen, die hij mee-organiseert.

Ook is hij voorzitter bij de Stichting Nieuwjaarsfeesten in Surhuisterveen. Dit om jong en oud een aantrekkelijke activiteit te bieden tijdens Oud en Nieuw.

Over zijn omgeving: “Ik woon met mijn vrouw en twee kinderen in misschien wel een van de mooiste straten van Surhuisterveen, de Blauwhuisterweg, buurtschap  Blauhûs,  een omgeving met statige en stoere woningen. In onze deels gerenoveerde boerderij steek ik graag de handen uit de mouwen.”

En: “Via de Blauwhuisterweg is het dorp goed bereikbaar. Dat geeft een mooie verwijzing naar het logo en de naam van mijn bedrijf: BLH-interim.”

© BLH-interim | design: jei-communicatie | Fotografie KrachtSien